Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 21
Ga naar:   

Ziek

03 februari 2011
Jullie zijn allebei ziek geweest. Sascha is er met een snotneus, wat hoesten en koorts zonder problemen doorheen gerold maar Charlie was vandaag opeens echt heel ziek.
Je was 's-morgens heel bleek en suf omdat je ook nog een behoorlijk snelle ademhaling had toch maar even de dokter gebeld. Daar konden we gelukkig gelijk terrecht en we bofte ook nog eens dat oma er was om op Robin en Sascha te passen. De dokter vertrouwde het ook niet helemaal en stuurde je gelijk naar het ziekenhuis. Dat was we even schrikken. In het ziekenhuis viel het gelukkig allemaal toch wel mee en mocht je na goed onderzocht te zijn door 2 artsen weer mee naar huis. Je was wel echt heel ziek maar je flesjes dronk je nog netjes leeg. 's-Avonds kon je gelukkig weer lachen toen je papa zag. Je was nog een paar dagen behoorlijk tam maar zondag was je weer helemaal de oude. Je kan nu ook opeens los zitten, knappe kleine boef!

Doorslapen!!

04 oktober 2010
Jullie slapen sinds vrijdag in je eigen bedjes en na wat nachtjes wennen slapen jullie nu ook de hele nacht door. Wat een vooruitgang, zeker voor ons!! Jullie worden ook erg opgewekt wakker. Jullie eten flink dus worden ook al flinke meiden. Het gaat allemaal zo snel, over een paar dagen zijn jullie alweer een half jaar!!

1e hapje!

03 oktober 2010

Vandaag voor het eerst fruit gegeten, tenmiste meer banaantje gespuugd. Jullie vonden er niets aan. Ook niet na heel veel hapjes. Jullie mondjes bleven wel open gaan maar bij elke hap trokken jullie een vies gezicht en werd alles direct weer naar buiten gewerkt. Het zal wel even wennen zijn na 6 maanden alleen maar melk dus we houden dapper vol.

Pap en slapen!!

04 september 2010
Jullie zijn de afgelopen maand flink aan het spoken in de nacht, van een maand doorslapen naar 1 voeding tot aan 2 voedingen 's-nachts werd ons wat te gek. Dus jullie krijgen nu pap voor het slapen gaan om een wat voller buikje te krijgen en wat langer te houden. De eerste nacht bleef het succes nog uit, na 2 uur lustte jullie wel weer een slokje  maar na een paar nachtjes zijn het aantal uurtjes slaap lekker opgevoerd. Vannacht van 2 tot 8 en Sascha zelfs tot 9u30!! We hopen dat jullie snel weer hele nachtjes maken want oma komt volgende week een nachtje voor jullie zorgen en het zou wel erg fijn zijn als zij lekker kan slapen ipv flesjes melk opwarmen in het holst van de nacht. Zet em op meisjes, slapen is zo fijn!!!

Kletskous en Draaikont.

01 september 2010

Jullie hebben de grootste lol op het speelkleed. Vooral de rammelaar aan een ketting is favoriet. Sascha oefent dan ook graag haar geluidjes (jezelf horen hoesten is erg grappig kennelijk) terwijl Charlie liever het rollen door de kamer zo snel mogelijk onder de knie wil krijgen. Helaas botst dit verschil in ontwikkeling wel eens, terwijl ik een flesje sta te maken begint 1 van jullie enorm te krijsen... Het is Sascha die kabaal maakt, dit keer wel terrecht , Charlie heeft zich namelijk bijna van het kleed af gewurmd en ligt vol overgave haar zusje in het gezicht te schoppen. Charlie krijgt vanaf nu een eigen kleedje dus wij doen sinds vandaag Hink-Stap-Sprong door de woonkamer!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.